Ana içeriğe atla

Oniel Anubis


Nazlı Çiçek: İspanyolun güzel ritmini çok seven biri olarak müziğini geç tanıdığımı düşünüyorum.Seni daha iyi tanıyabilmemiz için bize kendini anlatır mısın?

Oniel Anubis: Kültürümüzü beğendiğine sevindim:) Adım Oniel Rosario,müzik dünyasında Oniel Anubis diye bilinirim.Ben müzikal kuralları takip etmeyen ve klişe olmayan müzik oluşturmayı seven rastgele bir adamım.

Nazlı: Lisede edebiyat ve şiir okumanda  yapmak istediğin müziğin etkisi var mı?

Oniel: Elbette! Müziğe başladığımda,hiç bir şey söylemeden sadece konuşuyordum.Mesajsız bir avuç kafiyeli cümleler.Şiir bana temelinde bilinçaltı mesajları ile birlikte kafiye yapabilme ilhamı verdi.

Nazlı: Daha sonra lise arkadaşınla birlikte yerel kulüplerde sahne almaya başlamışsın.O zamanlarda hedefin neydi ve şuan hayal ettiğin yerde misin?

Oniel: O zaman,tam olarak hayatta ne yapmak istediğim hakkında kafam çok karışıktı.Müzik işinde bilgi eksikliği,beni hobi olarak bunla ilgilenmemi sağladı,yani hedefsiz.Ama şimdi şans bana güldü.Bildiğim tek şey bir gün müziğe verdiğim katkının farkına varılacağıydı insanlar dahil etmek istediğim stili anladıkca.

Nazlı: Hissettiğin her şeyi,anlatmak istediklerini şarkılara tamamen dökebiliyor musun?

Oniel: Şarkılar yaparken zaman harcıyorum.Çünkü başlamak için ilham almak gerekiyor.Depresyondayken mutlu bir şarkı yazamıyorum.Benim herhangi bir şarkım,o gün nasıl hissediyorsam odur ve ben sadece o duyguyu tekrar hissettiğimde şarkı yapıyorum.Güzel duygularımı ve düşüncelerimi insanlara yansıtmayı seviyorum çünkü benim şarkılarımı dinlerken mutlu olduklarından emin olmak istiyorum.

Nazlı: Müzik dışında neler yapmaktan keyif alıyorsun?

Oniel: Gülmeyi severim,bu yüzden internette komik şeyleri izlemeyi seviyorum.Ayrıca bilim konusu benim için saplantı haline geldi.Özellikle astrofizik.Ve tabiki sinematografiyle ilgili daha fazla şey öğrenmeye çalışıyorum.Video yönetmek benim ikinci kariyerim:)

Nazlı: Röportaj için teşekkür ederim,seni Türkiye'de de görmeyi çok isteriz.Son olarak bize neler söylemek istersin?

Oniel: Hayır,sayende! Sizleri ziyaret etmekten onur duyarım! Tek söylemek istediğim "daha fazla sev,daha az nefret et.Lider yaratmak için liderlik yap,takip edilmek için değil.Ve diğerlerine nasıl güçlü olunacağını öğret senden korkmalarını değil".


ENGLISH 

Nazlı Çiçek: I very like the rythm from Spanish music.Because of that I think I meet this kind of music very late unfortunately.So,we would like to get to know something about you.Could you please introduce yourself?

Oniel Anubis: I'm glad you like our coulture :) Well,my name is Oniel Rosario,best known in the music world as Oniel Anubis.I'm just a random guy who doesn't follow the patterns of musical rules and likes to create music beyond the edges of the stereotype.  

Nazlı: Do you think that was a help that you read in the highschool poetry and literature for your music style?

Oniel: Of course! When i started in the music, i was simply talking without saying anything.Just a bunch of rhymes with no messages.Poetry basically gave me the knowledge to be able to rhyme along with subliminal messages.

Nazlı: Later,decide with your highschool friend to give gigs in your homeland/city.What was your goal these days? Did you think that you reach for target now?

Oniel: Back then,i was very confused of what exactly i wanted to do in life.The lack of knowledge in the music business made me look at this as a hobby,so there was no goals.But now the table have turned for me.One thing i knew was that one day my contributions in the music will be recognized once people understand the style i'm trying to incorporate.

Nazlı: Can you tell all your experience and feelings in your songs?

Oniel: I take my time when making songs because i have to feel the muse in order to get started.I can't write a happy song if im depressed or viceversa.Every single song you hear by me,is exactly how i felt that day and i only release a song when i get that feeling again.I like to project my good vibes to others and make sure everyone have a great time when listening to my music :)


Nazlı: What did you like to do in your free time? Except music of course:)

Oniel: I like to laugh so,i like to watch funny stuff on the internet.I'm also obssessed with science.Specially astrophysics.And of course,trying to learn more about cinematography.Video directing is my second career 😄

Nazlı: Thanks a lot for this great interwiev! We would like to see you in Turkey too.Did you have some last words to say?

Oniel: No,thanks to you! I would be honored to visit you guys! All i have to say is "love more & hate less.Lead to create a leader, not to create followers.And teach others how to be strong, not to fear you".

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Otilia: " Türk insanlarını çok seviyorum... "

Söylediği “Billionera” şarkısı ile dinlenme sayısı 500 milyonu geçerek dünyaca tanınan Otilia, şimdilerde çıkardığı “Prisionera” ile yine hit olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. 3 kelimeyle Otilia nasıl biri? Otilia: Duygusal ve hassasım. Bir de zamanlama benim için çok önemli. Türkiye'deki ilgiyi nasıl buluyorsun? Proje teklifleri geliyor mu? Otilia: Benim için inanılmaz, çok mutluyum. Türk insanları beni seviyor ve be n de onları çok seviyorum. Özellikle Muhteşem Yüzyıl'ın Süleymanı'nı da çok seviyorum. Müzik yolculuğun nasıl başladı? Otilia: 3 yaşındayken şarkı söylemeye başladım. Benim yolum bu olacak, ben sanatçı olacağım dedim. Hayatımın amacı tamamen bu. Kendimi geliştirmek için dersler almaya başladım ve müzik için herşeyi yaptım. İleriye dönük hedeflerin neler? Otilia: Belli bir hedefim yok. Sadece dünyadaki tüm insanlara müziğimi duyurmayı ve onları mutlu etmeyi istiyorum. Sinan Akçıl'ın sana ve müzik kariyerine etkileri

Kaan Urgancıoğlu Röportaj

Nazlı Çiçek: Kendinizden biraz bahseder misiniz? Kaan Urgancıoğlu : Bahsederim..183 boylarında,erkek cinsiyetindeyim:) Anne tarafım Arap ve Arnavut karışımı,baba tarafım Türk araştırabildiğim  kadarıyla.Oyunculukla ilgileniyorum,kumralım.Birçok sıradan özelliğim var. N: Oyunculukla tanışmanız nasıl oldu? K: Çok tesadüf eseri oldu.Şöyle ki; ben Marmara Üniversitesi'nde Sermaye Piyasaları bölümünü okuyordum.İkinci sınıftayken daha önce de ata bindiğim için Karaoğlan isimli bir dizi vardı Kanal D'de.Zannediyorum 2001-2002 gibi.Onun için birini arıyorlarmış,bulamıyorlarmış ve Demet Akbağ'ın vesilesiyle benim uygun olabileceğimi düşünüyorlar ve ben de gidiyorum görüşüyorum kendimi Karaoğlan'ı oynarken buluyorum.Öyle hızlı bir ilişki oldu. N: Okuduğunuz bölüme devam etmek ister miydiniz? K: Oyunculuk yaptıktan sonra hiç düşünmedim.Yani öncesinde düşünüyordum borsa yapmayı,borsa ile ilgili çalışmayı.Oyunculuk yaptıktan sonra en azından oyu

Evren Göz Röportaj

Nazlı Çiçek: Muhabir olmaya nasıl karar verdin? Evren Göz: Muhabir olmaya iletişim fakültesinden mezun olduktan sonra iletişime ve spora olan ortak ilgilerime uygun bir meslek dalı olduğundan karar verdim. Zorlayacı yanları elbette ki var, özellikle transfer dönemlerinde haber değeri yüksek çok fazla olay oluyor ve bunları yakından takip edip en doğru biçimde yansıtmanız gerekiyor. Ancak büyük camiaların transfer gündemleri her zaman değişkenlik gösterebiliyor ve bir hafta önce verdiğiniz haber kısa sürede değişebiliyor. Nazlı Çiçek: Temiz ve dürüst haber yapabilmek çok önemli. Seni takip eden futbolseverler de bu işi hakkıyla yaptığını düşünüyor. Bununla ilgili ne söylemek istersin? Evren Göz: Evet, bence muhabirliğin en kilit noktası doğru haber vermek. Dünyada en büyük sektörlerden birisi futbol ve özellikle ülkemizde insanların bu oyuna duygusal bağları var bu yüzden vereceğiniz her haber çok önemseniyor. Doğru haber verdiğinizde bir noktadan sonra taraftarın güv